About

Palvelujohtamista yli 20 vuoden kokemuksella.

Olemme historiamme aikana auttaneet useita asikkaita heidän palvelujohtamisensa kehittämisen haasteissa. Konsultointitoimeksiannoissa olemme kehittäneet organisaation palvelujohtamisen kulttuuria, organisoitumista ja toimintatapoja. Organisaatiot ovat olleet kooltaan pienistä aina Suomen suurimpiin. Eri toimeksiannoissa olemme kehittäneet yleisimpien kyvykkyyksien kuten häiriönhallinta, muutoksenhallinta ja palvelupyynnönhallinta lisäksi mm. palvelukatalogia, konfiguraationhallintaa ja tietämyksenhallintaa.

Yleisemmin IT-projektien saralla olemme mm. fuusioineet organisaatioiden IT-palveluja, toimineet projektipäällikkönä palveluiden siirtämisessä palvelutuottajalta toiselle, opastaneet palvelujohtamisen kehittämisessä siirryttäessä pilveen sekä auttaneet asiakkaitamme ostamaan palveluita paremmin ja arvoa tuottavammin.

Parhaiden käytäntöjen valmennuksissa olemme tavanneet satoja organisaatioita ja tuhansia IT-ammattilaisia ja omaamme hyvän tietämyksen palvelujohtamisen eri sävyistä eri kokoisissa organisaatioissa läpi toimialojen. Asiasisällön, organisaatioiden ja niiden ihmisten tunteminen antaa meille poikkeukselliset kyvyt auttaa asiakkaitamme konsultoinnin ja osaamista ja ymmärrystä kasvattavien valmennuksien muodossa.

Katso Lari Peltoniemi | LinkedIn.